Hygge weekend i Stenstrup

Ja så blev der tid til endnu en fantastisk weekend. Bettefis hentede mellemfis fredag eftermiddag, hvor vi så handlede lidt mad til fredag aften og kørte ned til Storefis. Fyldt mørbrad og fine kartofler i ovnen. Hertil en smagning på en glimrende whisky, suppleret med en døgnboks mv.

Lørdag morgen efter kaffen, gik vi en lang tur i Hvidkildeskoven. Det er jo den skov hvor vi løb vores drengestreger af .. eller hvad man nu skal kalde det. Det er godt nok en mærkelig fornemmelse at se alle de forandringer, der er sket her i de sidste mange år – mere end 30 vist nok. Men stenen står fast. Nu en Ingress Portal ^-^

Lørdag efter en tiltrængt pilsner og en snaps, og lidt frokost startede vi så på lørdagens menu.

Kammuslinger i avokado creme
Braseret oksekød i Porter med ovn kartofler
Risalamande med Kiwi / Mynte sovs

Til kammuslingen drak vi en Pinot Gris, hovedretten blev fulgt af en 100 % Grenache rødvin og til Risalamanden blev der drukket en Mikkeler Ris a la M’ale og en Omnipollo Hazelnut Cupcake

Igen en fantastisk aften 🙂

Morgenmaden søndag blev et par pizzaer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *