Stauning whisky smagning og shelter tur

Så nærmer tiden sig hvor vi igen skal opleve ting sammen. Sidste gang vi skulle mødes, skulle vi løbe i Bogense, men grundet problemer med vandbussen fra Esbjerg til Kraken midt i Nordsøen , kunne mellemste fis ikke være med. De to andre fiser løb dog en fin 5 km, i meget fin stil. Senere fik vi alle noget dejligt mad hjemme hos den store fis.

Denne gang skal vi til Stauning… det er vidst over i vestjyl et sted ^-^ … Der ligger et destilleri som laver en fantastisk whisky. Vi smagte på de gyldne dråber til whisky messen i Kolding. Så nu har vi sørme bestilt en rundvisning og en smagning.

Stauning Whisky ligger lidt langt ude på landet og ret tæt på a vesterhav … Man skal køre i god tid, hvis man har en ældre GPS … vi nåede det dog og havde en uforglemmelig eftermiddag sammen med 39 andre spændte gæster i hænderne på en meget dygtig Story Teller Mette.

Efter rundvisningen fandt vi en passende shelter, hvor vi pakkede alle vore ting ud… Vi nakkede en klump kød i den nærmeste brugs og handlede lidt småting, som vi kunne tilberede lidt mad med. Drikkelse kom i form af lidt Stauning whisky, mjød og en slat rødvin. Vi snakkede grinede og havde det hyggeligt som sædvanligt.
Get more information about play rainbow riches free spins for fun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *