Stauning whisky smagning og shelter tur

Så nærmer tiden sig hvor vi igen skal opleve ting sammen. Sidste gang vi skulle mødes, skulle vi løbe i Bogense, men grundet problemer med vandbussen fra Esbjerg til Kraken midt i Nordsøen , kunne mellemste fis ikke være med. De to andre fiser løb dog en fin 5 km, i meget fin stil. Senere fik vi alle noget dejligt mad hjemme hos den store fis.

Denne gang skal vi til Stauning… det er vidst over i vestjyl et sted ^-^ … Der ligger et destilleri som laver en fantastisk whisky. Vi smagte på de gyldne dråber til whisky messen i Kolding. Så nu har vi sørme bestilt en rundvisning og en smagning.

Stauning Whisky ligger lidt langt ude på landet og ret tæt på a vesterhav … Man skal køre i god tid, hvis man har en ældre GPS … vi nåede det dog og havde en uforglemmelig eftermiddag sammen med 39 andre spændte gæster i hænderne på en meget dygtig Story Teller Mette.

Efter rundvisningen fandt vi en passende shelter, hvor vi pakkede alle vore ting ud… Vi nakkede en klump kød i den nærmeste brugs og handlede lidt småting, som vi kunne tilberede lidt mad med. Drikkelse kom i form af lidt Stauning whisky, mjød og en slat rødvin. Vi snakkede grinede og havde det hyggeligt som sædvanligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *