Egeskov løbet 2017

Fredag den 28. april skålede vi for vor saglige fader, da vi igen mødtes! Denne gang hos Juan på dagen, hvor vores far ville være blevet 86 år!
Juan havde tryllet lidt god mad og fundet noget velsmagende rødvin.

Som aftenen skred frem og risalamanden slap op… Ja, så sker der noget med humøret 🙂 Nogen kan måske ikke ramme munden.

 

 

 

 

 

 

Lørdag formiddag hentede vi vores gamle moder og kørte en tur til Bundelorg og spiste vammeldags gaffelis og nød en kop medbragt karrff.

Lørdag aften var der band night i forbindelse med Danmark Dejligst, hvor der skulle findes et band til at spille i Christiansminde den 12. august. Storefisens band Music Trail var en af de nominerede 🙂 En aften i musikkens tegn. De kan følges her: Music Trail

Søndag deltog vi i en kortere distance ved Egeskov løbet på 3,5 km. Det var en udfordring den bettefis var kommet med, så vi 2 gamle måtte bare hænge på !! Juan løb dog hele distancen uden at have trænet og Bjarne havde erobret sig en omgang forkølelse så han måtte stoppe undervejs et par gange for at hive efter vejret … Vi gennemførte dog alle 3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *