Whisky messe 2017

Whisky messen i Kolding 2017 var målet for vores komsammen denne gang.

René havde dog allerede fredag disket op med kammuslinger i smør-hvidvins sovs og lyssej med champignon. Jeg tror han havde dryppet hvidvin i sovsen her også og en anelse fløde.

Hvidvinen var en klasse for sig. Mmm, hvor de smagte godt ? Ja, det hele var bare fantastisk!

Og selvfølgelig var der risalamande til desert og denne gang var sovsen Chokolade sirup.

 

Om lørdagen skulle vi så opleve en masse fantastiske whisky’er på messen i Kolding. Her var meget at vælge imellem. Godt vi havde Finn til at oplyse os om, hvordan priserne var steget på de gyldne dråber.

Der var underholdning i form af sækkepibe orkester og ellers bare gå rundt og lade sig inspirere og smage løs af de dejlige dråber.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *