René Karecki

Overvejede et kort øjeblik at google mig selv og lave en copy/paste…

Men det er jo ganske enkelt en sygdom, der hører tiden til. At alting skal gå hurtigt. Et klik med musen, et tryk på fjernbetjeningen, – vi gider ikke at vente på noget. Vi dvæler ikke ved ting længere. Smag ordet: dvæle… (For de sprogfattige: opholde sig ved et bestemt emne i tanke eller tale, eller foretage en handling udførligt og langsommeligt).

Navnet er René og jeg er fra 1971. Jeg er bosat i det midtjyske med min familie, og arbejder nær Silkeborg. Fritiden indeholder en del mad og motion – en hel del af det kan du læse om her på siden.

Nå ja, – så dvæler jeg ind imellem lidt ved tilværelsens luner. Håber det snart bliver sommer, så jeg kan dvæle under parasollen med en kølig et-eller-andet!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *