Bjarne Karecki

Jeg er Bjarne. Den mellemste dreng af vores forældre.

Jeg er født i det Herrens år 1964. Opvokset på sydfyn i Hvidkildeskoven. Her legede vi bro bro brille på togbanen og fik røvfuld, kravlede i træer og kunne ikke komme ned selv, sommetider knækkede de grene vi hang i og andre gange faldt vi igennem isen på søerne, svingede os i “lianer”, der heller ikke altid holdt til vægten af vilde drenge, eller vi gravede huler og dækkede dem med grene, som så knækkede når vor fader kom trampende – ja jeg kunne blive ved 🙂 Men vi lever stadig trods alt.

Jeg har 1 2018/19 taget en Sætteskipperuddannelse på Ærø og er nu ansat som 1. styrmand på et ERRV skiv, vi ligger og passer på en borerig langt ude i Nordsøen. også når det blæser en storm, eller en orkan. Orkanen har jeg dog til gode.

Jeg har en del børn. 3 af egen avl og 3 på “gule plader” Jeg elsker dem overalt og vil ikke undvære nogen af dem. Der er i de senere år også kommet nogle børnebørn. Se det er dejligt så kan man rigtigt mærke at man godt må ta’ sig en morfar midt på dagen.

Jeg elsker at rode i et køkken, samle mad ingredienser i naturen eller i et supermarked og så rode noget velsmagende sammen. Jeg laver også lidt kryddersnaps for fornøjelsens og smagenes skyld. Her er slåensnaps helt klart min favorit.

Nyd dit ophold på siderne her og lad dig inspirerer. Jeg vil anbefale alle der har brødre og søstre at lave noget sammen. Uden påhæng, det er bare en velsignelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *